fbpx
Група "Фенікс", м. Київ

Гаряча лінія:

(098) 300-01-01

(044) 360-87-50

Наша допомога БЕЗКОШТОВНА

передзвонити?

З книги "Я та АА. 24 години"

"24 години" - 26 квітня

Думка АА на цей день

Програма АА - це програма підпорядкування, звільнення та дії. Допоки ми п'ємо, ми коримося силі, більшій, ніж ми - спиртному. Наша воля – ніщо порівняно з владою алкоголю. Один ковток - і ми йдемо на дно. В АА ми перестаємо підкорятися владі алкоголю. Натомість ми підкоряємося владі Сили, яка також більша, ніж ми, – її ми називаємо Богом. ЧИ ПІДКОРИВ Я СЕБЕ ЦІЙ ВИЩІЙ СИЛІ?

Медитація на цей день

В плани Бога не входить, щоб ти безперервно діяв. Завжди потрібен час усамітнення для набуття нових сил. Ледь відчувши наближення страху, кидай усі справи, кидай усе, - і постань перед Богом, віднайди спокій і силу. І так само роби завжди, коли відчуєш втому. Отже, твоєму тілу потрібен відпочинок, а силі духу – оновлення. Апостол Павло сказав: "Все, що завгодно, можу здійснити через Нього, хто дає мені силу". Це не означає, що можна робити все, що завгодно, а потім розраховувати, що Бог дасть сил. Це означає, що треба робити те, що, на твою думку, хоче від Тебе Бог, і в цьому випадку ти можеш розраховувати на те, що Він підтримає тебе силою своєю.

Молитва на цей день

Молюся, нехай дух Божий буде моїм єдиним господарем. Молюся, щоб навчитися не лише діяти, а й слухати та відновлювати сили.


З книги "Щоденні роздуми"

СПРАВА НЕ У ЩАСТІ

Думаю, справа не у щасті чи нещасті. Як ми вирішуємо проблеми, з якими стикаємося? Який урок ми з них виносимо і як передаємо іншим те, про що дізналися, якщо вони готові це прийняти?

Як це бачить Білл
As Bill Sees It, p. 306

У своєму прагненні «бути щасливим» я змінював роботу, одружувався і розлучався, змінював місця проживання, влазив у борги — фінансові, емоційні та духовні. В АА я вчуся дорослішати. Замість того, щоб вимагати від людей, місць і речей зробити мене щасливим, я можу попросити Бога навчити, як приймати себе таким, яким я є. Коли якась проблема турбує мене, Дванадцять Кроків АА допомагають мені подолати біль. Знання, яке я отримую, може стати даром і для інших людей, які страждають від такої ж проблеми. Як сказав Білл: «Якщо виникає біль, то дуже може бути, що він даний нам, щоб ми були готові винести з нього урок і допомогли іншим навчитися на нашому прикладі. Коли приходить щастя, ми приймаємо його як дар і дякуємо за нього Богу.

 


Вам передзвонити? Заповніть форму

    Ваше ім’я (обов’язково)

    Ваш телефон (обов’язково)